Back to All Events

Rikets tilstand - flerstemt

I kabareten Rikets tilstand – flerstemt synger Stilett om viktige temaer som brunsnegler, dyreforskning, Gullrekka, politikk og ytringsfrihet og sånn. Musikalsk leker de seg i kjent stil med ulike sjangere og svinger seg gjennom balkanballader, poplåter, gladkøntri, musikal og barokkmusikk – for å nevne noe. Musikken er skrevet av ingen ringere enn Simon Revholt. Og tekstene er det Forfatterne Bak som står for. Dessuten har de enmannsorkesteret Trond Lindheim på tangenter! Publikum vil få et musikalsk møte med det de er opptatt av – og det de kanskje ikke visste at de var opptatt av.

En leken, satirisk, rar og vakker kabaret.

Medvirkende

Sangere i STILETT: Johanne Karen Hagen, Liv Anna Hagen, Anne Cecilie Røsjø Kvammen, Anna-Karin Munkejord, Signe Sannem Lund, Ingvild Storhaug, Kjerstin Løvskeid Taranrød og Anne Marte Slinning

Pianist: Trond Lindheim

Stilett

Cabaretgruppa Stilett består av åtte sangere med ulik musikalsk bakgrunn, fra soul til opera. Stilett har gjennom en årrekke arbeidet med å utvikle et særegent uttrykk innenfor cabaretsjangeren der samfunnssatire og musikalsk lekenhet står i sentrum. Stilett har spilt over 80 forestillinger i Oslo Nye Teaterkjeller’n med Hanne T. Asheims cabareter Griseflaks, Sykt Frisk og Åpent Landskap, alle spesialskrevet for Stilett.

Denne forestillingen er støttet av Festspillenes Venner

Billetter: kr. 250,- ordinær, og 200,- for medlemmer av Festspillenes venner.

Betaling via Vipps eller kontant ved inngangen. Forhåndssalg VIPPS #743544 * STILETT

Dørene åpnes kl. 18.00, hjertelig velkommen!!

Earlier Event: December 1
EVENT
Later Event: September 23
Rikets tilstand - flerstemt