VI HAR FÅTT ET NYTT LIV

Etter suksessen med førjulscabareten Gi oss et mistel-tegn i fjor, synger de profesjonelle sangerne i vokalgruppen Stilett høsten inn med en sprudlende, lidenskapelig og satirisk cabaret. 

Det handler fremdeles om tilværelsens store gåter, drømmen om det vellykkede liv, lengselen etter å ”funke” og være ”innenfor” – ispedd noen dype hjertesukk over nådeløs vektnål, innpåslitne telefonselgere og mellommenneskelig gruff. Tekst og musikk er inspirert av alt fra jazz/show/vise/folkemusikk til danseband (!) til ekspressive arier. 

Stilett er et vokalensemble som først og fremst satser på nyskrevet repertoar og produksjoner i samarbeid med flere komponister og tekstforfattere. Damene i Stilett er utdannende sangere som er svake for blandingen av vakker musikk og humor. Sangerne i Stilett har sunget sammen i flere år, og samarbeidet med blant annet Åsleik Engmark og Ingrid Bjørnov. 

Stilett gml.gif

TEKST, MANUS, MUSIKK: Hanne T. Asheim, Askild Hagen, Petter Sørlie Kragstad og Henrik Akselsen

REGI:  Tomas Glans

STILETT:  Liv Anna Hagen * Anne Cecilie Røsjø Kvammen * Anne Marte Slinning * Johanne Hagen * Anna-Karin Munkejord * Hege Eide Vik * Karin Kilden

PIANO:  Thomas Knudsen
PERKUSJON: Thomas Knutzen

 

UTDRAG FRA ANMELDELSER: 

"Dameensemblet Stilett setter hælen ned der det er vondest og morsomst."
"Hanne T. Asheim er gruppens tekstforfatter og komponist, og hun eksellerer i den vittige kombinasjonen av avansert og komplisert musikk og ganske hverdagsabsurde tekster. "
"...satire-gen i extra large..."
 "Dette er en elegant kabaret som burde få lang levetid"
"Den handler jo rett og slett om livet. " 
(Mona Levin, Aftenposten 20. april 2009)

"En florlett og gjennomført sommerflørt man bare må bli glad i."
"Jentene i Stilett presenterer en sjarmerende, velregissert og usedvanlig nær forestilling." 
"Men enda mer sjarmerer og stråler de, og oppnår en nær publikumskontakt fra første stund med en usedvanlig smittende utstråling. "
"Det hele rammet inn av glimrende musikalsk ledsagelse fra Thomas Knudsen på piano og Thomas Knuzen på slagverk"
(Østlandsposten 24. juli 2009)

"Stilett leverte et utsøkt stykke musikalsk standup med treffsikre tekster og sterke musikalske prestasjoner."
"Med utsøkte vokalharmonier som aldri led under de humoristiske krumspringene ble forestillingen en nytelse fra start til slutt".
(Hamar arbeiderblad 22. juni 2009)