Anne Marte Slinning

AnneMarte_N2A9356-FLAT.jpg

ANNE MARTE SLINNING

Bassklippen. Har ho lært seg noe, så sitter det.

Skætter seg gjennom livet med stor overbevisning og er jazzstjerna vår. Hun innbiller seg at hun suger i søknadsskriving og andre administrative oppgaver, men jeg mistenker at Anne Marte er litt av en strateg og at energien kanaliseres bevisst der hun er best. Det er derfor hun er så god altså . . Liker ikke å bli bossa rundt på scenen (hvem gjør vel egentlig det) men blir en jævel på det hun har blitt fortalt etter å ha drøvtygt på det over natta. Er en scenisk begavelse, men må på en måte overbevise seg selv (ikke oss) om det før hver produksjon.


Liv Anna Hagen

LIV ANNA HAGEN

En artig blanding av faglig styrke, fantastisk initiativ og ”happy go lucky”.

Ikke venn med nøkkelkortet sitt, noe som er litt spesielt med tanke på hvor lenge hun har hatt det. Ellers har hun sammensatte interesser med poker, løping og øl som svært viktige elementer i livet. Legger vi til stadige bokutgivelser og hyppig artikkelskriving snakker vi bredde folkens! Energisk og entusiastisk ser Liv Anna alltid ut som 1000 dollar i 1000 kjoler. Paradoksalt nok har hun null interesse i hvordan det ser ut i heimen. (Har a sagt i hvert fall!!). Bader med telefon. Søster 2.

Jorunn Torsheim

Jorunn_N2A9079-FLAT.jpg

JORUNN TORSHEIM

Babyqueen!

Glei rett inn i ensemblet for en stund siden, men har hatt puppen ute en stund. - glad, pratsom, raus og busy. Inspirerer med avslappet forhold til gluten, vestkantliv og sitt prakteksemplar av en brødbakende ektemann med stor kompetanse på lyddupeditter. (Og som bjuder på køntriduetter i lystig lag. Serr?) Frisker opp ellers treige kveldstimer med gøyale videoer av ulike alter egoer som avdekker en frodig og frisk (!?) fantasi. Har ensemblets snodigste og kuleste pappa. (Som nå også er kalendermillinoær).

Anna - Karin Munkejord

AnnaKarin_N2A9258-FLAT.jpg

ANNA-KARIN MUNKEJORD

Svensken (Sånn ordentlig sild og ansjos-svensk i sjel på tross av svorsking).

Den søteste i ensemblet, litt engstelig for ulike tematikker og et klart 2.alt –kompleks som Signe akter å overta pø om pø. Anna-Karin er nå et svorent medlem av dritten i midten! Samvittighetsfull og veldig snill på en måte som temmer kjeften på oss andre i ensemblet (i blant da...). Er på samme måte som Anne Marte forskrekket over hvor mye rushtrafikken påvirker kjøretiden fra A til B på visse tider av døgnet. Er sammen med Norges største Stilettfæn. Er vel muligens også den eneste av oss som faktisk utvikler seg sanglig fortsatt. Kred, Anna-Karin!


Signe Sannem Lund

SIGNE SANNEM LUND

Gi den dama en kaffe! Kontrollfrik med for mange jern (i ilden).

Liker å ta ansvar og å sende mailer, men ble dessverre halvdement etter at hun ble mamma. Det har nå begynt å gå over. Ungen er snart 5 år. Signe mener at hun er godt forberedt og alltid presis. Sannheten er at hun stadig skipper oppvarming, sjelden øver og kronisk er noen minutter for sen ut døra. (Men dette er selvsagt konfidensielt) Er fæn av å si ting direkte, men juger en hel del på si (ikke i profesjonelle settinger vel og merke). Søster 3. (kødda)


Anne Cecilie Røsjø Kvammen

AnneCecilie_N2A9612-FLAT.jpg

ANNE CECILIE RØSJØ KVAMMEN

Veldig opptatt av forskning på kunst og undervisning og danser gjerne problemstillinga si.

Hun er den pene i ensemblet med latterlig vakker stemme. Dessuten er hun tynn. Ikke så fan av å si ting rett ut (i hvert fall ikke før det er drøftet) og diskuterer gjerne velvalgte formuleringer med Liv Anna og Anne Marte. Evig tidsoptimist, men har til gjengjeld 3 barn å ordne med før øving. (Shait! Hvordan er det mulig?) Men hu kommer på øving, syklende, det gjør a! Er sammen med sin fornuftige og vakre legemann uten grenser. De er deilig politisk korrekte og forer ungene med lissomsukker. Anne Cecilia er en jækla bra lobbyist og trolig den mest kulturelle av oss om dagen. Midt i alt dette elsker hun Carola. Rart. (Visste du at Carola ikke hadde sex på 14 år, Anne Cecilie? – Er ikke det også litt . . . . rart?)

Johanne Karen Hagen

Foto: Jarle Nyttingnes

JOHANNE KAREN HAGEN

Klippen både organisatorisk, økonomisk og sanglig på tross av aleneansvar for 2 gutter med stor G.

Aldri sen, alltid forberedt og blid. Johanne er også gruppas sufflør og glemmer selv aldri tekst. Som i aldri! Jesus, Johanne er en gudinne. Intet mindre. I likhet med Signe går Johanne stort sett i joggesko – uansett hva som ellers sitter på kroppen. Respekt woman! Det meste ordner seg med en pepsi max og rydde kan man gjøre en annen gang. Amen. Søster 1.