Anne Cecilie Røsjø Kvammen

AnneCecilie_N2A9612-FLAT.jpg

ANNE CECILIE RØSJØ KVAMMEN

Veldig opptatt av forskning på kunst og undervisning og danser gjerne problemstillinga si.

Hun er den pene i ensemblet med latterlig vakker stemme. Dessuten er hun tynn. Ikke så fan av å si ting rett ut (i hvert fall ikke før det er drøftet) og diskuterer gjerne velvalgte formuleringer med Liv Anna og Anne Marte. Evig tidsoptimist, men har til gjengjeld 3 barn å ordne med før øving. (Shait! Hvordan er det mulig?) Men hu kommer på øving, syklende, det gjør a! Er sammen med sin fornuftige og vakre legemann uten grenser. De er deilig politisk korrekte og forer ungene med lissomsukker. Anne Cecilia er en jækla bra lobbyist og trolig den mest kulturelle av oss om dagen. Midt i alt dette elsker hun Carola. Rart. (Visste du at Carola ikke hadde sex på 14 år, Anne Cecilie? – Er ikke det også litt . . . . rart?)